Szolgáltatásaink

A vélemény gyűjtés szabadsága

Szeretnéd kipróbálni? Szeretnéd megtudni? Kíváncsi vagy részletekre és mások véleményére?
Akkor ez a te megoldásod! Most tiéd a lehetetőség, hogy összegyűjtsd a válaszokat a kérdéseidre.

Üzleti megoldásaink

Ha van egy vállalkozásod, akkor vannak ügyfeleid is. És ha vannak ügyfeleid, akkor nekik is van véleményük a te szolgáltatásodról. Szeretnéd ezt megtudni? Szeretnéd ez alapján még jobban kiszolgálni az ügyfeleidet? Szeretnéd a lehető legpontosabb és legrészletesebb statisztikai adatok alapján megtudni azt, amit talán még az ügyfeleid sem tudnak?
Havi vagy éves előfizetéssel ezek az adatok rendszeresen a kezedben lesznek, hogy még hatékonyabb döntéseket tudj hozni az üzleti folyamatokat illetően.

Alkalmi elégedettség mérés

Biztosan többször gondoltál már arra, hogy egy konferencia, vagy bármilyen kiállítói esemény ideje alatt, milyen jó lenne megtudni, hogyan tudnál még több látogatót vonzani a te standodhoz, vagy milyen jó lenne még több ügyfelet kiszolgálni és az ügyfeleid elégedettségét még teljesebbé tenni. Az alkalmi, eseti megoldásainkkal éppen ezt szeretnénk biztosítani a számodra.
Egy adott eseményen biztosítjuk a céged számára, hogy előzőleg meghatározott célterületekről részletes elégedettségi adatokat, véleményeket gyűjtünk, ezzel támogatva az üzleti folyamataid még hatékonyabb működését.
Ehhez nemcsak a rendszert, de igény szerint szükséges eszközöket, esetleg a hostess támogatást is megszervezzük. Mindemellett, az eddigi működési tapasztalataink alapján, segítünk a kívánt kérdéskör és a konkrét kérdések és válaszok kialakításában is.

Hívj minket most!

+36 20 232 1459

Payment